De virtuoze violist Tomy Varadi begon al op heel jonge leeftijd met viool spelen, en heeft sindsdien een groot repertoire opgebouwd. Zijn vader, de primás András Varadi, heeft hem de Hongaarse zigeunermuziek doorgegeven.
Tomy’s manier van spelen is bijzonder licht en swingend, zijn toon warm en gevoelig. Niet alleen weet hij gevoelige snaren te raken, ook blijft zijn muzikale verhaal altijd interessant en boeiend en ontwikkeld hij zijn eigen stijl binnen de Hongaarse zigeunermuziek.

De altvioliste Laurens Moreno, is klassiek opgeleid, maar eigenlijk was haar hoofdvak altijd al zigeunermuziek. Als enige Nederlandse in dit Hongaarse gezelschap kan ze haar liefde voor de Hongaarse muziek helemaal kwijt, en weidt ze zich aan de rol van de altviool, die een harmonische zowel als een percussieve functie heeft.

Gyuszi Rézmuves is een gedreven bassist die met veel plezier en enthousiasme speelt en heeft net als Tomy het vak van zijn vader geleerd. Zijn hart ligt bij de hongaarse muziek, al vindt hij Bach een componist met een zigeunerhart, en speelt hij met overgave veel soorten muziek.
Alle muziek tilt hij op en met heldere toon stuwt en swingt hij het orkest voort.